Norske møbelnyheter til badet

6. juni 2017

Foss Bad har lansert to nye modeller i den populære norskproduserte baderoms-serien Variant. Variant-serien er formgitt av den norske industridesigneren Ivar Grødal i samarbeid med Foss Bad, og utvikles i takt med innsikt og forståelse for norske trender og behov på badet.

feature-img1

Feelgood med lærhåndtak

Nyhet i Variant-serien fra Foss Bad: Feelgood
Med inspirasjon fra naturen og varme jordfarger, slipper Feelgood naturen inn på badet og skaper en lun og god følelse. Møbelet som har ekte lærhåndtak, leveres i bredde på 60 cm, 80 cm, 90 cm, og 120 cm og kan settes sammen i ulike kombinasjoner. Speilskap og høyskap med samme utførelse gjør Feelgood til et komplett valg for små og store baderom. Møbelet balanserer det klassiske og røffe med en ro som gjør det til noe helt nytt på badet.

Nyhet i Variant-serien fra Foss Bad: Hvit matt med integrert grep
Går du med tanker om hvitt baderom, eller sterke farger for kontrast, tilfører nyheten Variant i hvit matt utførelse en følelse av kvalitet på badet. Frontene har 22 mm tykkelse, for å gi et godt grep til små og store hender. Innredningen kommer i alle Variant-størrelser, samt speilskap, sittebenk og høyskap.

Runde designspeil
Uttrekksspeil med lys på 60 cm gjør starten på dagen mer behagelig. Man trekker enkelt speilet mot seg, samtidig som det gir et behagelige lys. Foss Bad tilbyr også rundt speil med frostet kant i størrelsene 60 cm og 75 cm, som gjør seg like godt alene som ved siden av hverandre over større innredninger.