Foss Fabrikker inviterer til det norske byggemøte!

17. september 2017

Er du interessert i hus og hjem, eller jobber i vvs- og/eller byggenæringen kan du glede deg til Bygg Reis Deg, 18-21. oktober i Lillestrøm. Vi i Foss Fabrikker er tilstede med masse lekre baderomsmøbler og er klare for å ta imot besøk.

feature-img1

Som familiebedrift med norsk produksjon siden 1968, gleder vi oss til å vise frem baderomsmøblene vi produserer på Birkeland, enten du besøker Bygg Reis Deg som privatperson eller i jobbsammenheng.  Møt våre dyktige medarbeidere for en hyggelig prat og la deg inspirere av våre nyheter til badet, samt flotte klassikere. Vi forteller gjerne om kvalitetene med våre baderomsmøbler og hvordan vi produserer de i vår egen produksjon på Birkeland.

BildeByggreisdeg

 Få billett!

Vi inviterer til en prat på badet – stand nr. 03-28 i Hall B. Registrer deg som vår gjest her – og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2017. Bruk kode: GtnlAD

Besøker du Bygg Reis Deg i jobbsammenheng, ta gjerne kontakt med oss på forhånd for å avtale et møtetidspunkt på vår stand. Send e-post til fossbad@foss-bad.no, tlf. 372 81 000.

Vi gleder oss til å se deg! Les mer om hva som skjer på Bygg Reis Deg her. Velkommen!