Stolt sponsor av ny sesong med Tid for hjem

19. september 2017

Hva er ikke bedre enn å synke ned i sofaen når kvelden kommer og glede seg over ny sesong med Tid for hjem på TV2. Det gleder oss som sponsor av Tid for hjem at vi har flere med oss når vi sier at vi interesserer oss ganske mye for hus og hjem, og elsker inspirasjon. Kanskje din drøm i vinter er nettopp fornyelse av baderommet?

feature-img1

Foss Fabrikker har produsert møbler til baderommet helt tilbake til 1968, ja tl neste år er vi 50 år. Som familiebedrift, drives vi fremover av å skape idéer og følge de til ferdige produkter med Foss kvalitet. Det å skape produkter av høy kvalitet og bevare norske arbeidsplasser, gleder oss! Det er kanskje nettopp derfor vi elsker å bli inspirert og gleder oss over små og store fornyelser.

Fornyelser som inviterer til kvalitetstid
Gjennom tidene har baderommets endret seg; fra å være et funksjonelt rom med enkle speil, porselensservant, blandebatteri og toalett, til å bli et rom for velvære med flotte badekar, dusjløsninger, designbatterier, interiørbelysning, lekkert utvalg av materialer til gulv og vegger og baderomsmøbler.

Skjermbilde 2017-09-17 kl. 18.08.49

Vi starter dagen og slutter dagen på baderommet. En del av oss er også innom flere ganger i løpet av dagen. Noen har god plass og flere baderom, andre trekker kø-lapp. Det vi har erfart gjennom snart 50 år er at baderommet stadig blir et viktigere rom hvor vi er opptatt av kvalitet og ønsker å ha det hyggelig rundt oss. Kvalitetstid på badet med familien, alenetid eller sminkekveld. Livet er i endring, det gjør noe med baderommet og møblene vi lager – nettopp med tanke på deg.

Har du gode tips til kreative løsninger på badet? Send oss gjerne en mail til fossbad@foss-bad.no 

Følg med på TV2 hver tirsdag klokken 20:00 (reprise søndag).