Hans Majestet Kongen besøkte Foss Fabrikker

7. november 2017

Mandag formiddag kom Hans Majestet Kongen til Foss Fabrikker på Birkeland for å høre om flommen som rammet familiebedriften 2-3 oktober. En strek tegnet på veggen viser vannmengden som var 7 meter over normal vannstand under flommen.

feature-img1

Tidlig mandag morgen ble nytt Foss Bad flagg heist opp foran inngangspartiet sammen med det norske flagg. Foss Fabrikker er en av bedriftene som ble rammet under flommen og klokken 12:00 mandag 6. november ble Hans Majestet Kongen ønsket velkommen av daglig leder Tone Foss By, sammen med sine kollegaer.

Takket Hans Majestet Kongen 

5 uker er gått siden kjelleren ble fylt med vann og det var 5 cm igjen til vannet nådde produksjonsgulvet.

Deler opplevelser (2)

– Vi var utrolig heldige, ingen liv gikk tapt. Med stor dugnadsinnsats var vi i gang med produksjonen etter 2,5 dag, fortalte Tone Foss By til Hans Majestet Kongen.

Ordfører i Birkenes Kommune Anders Christiansen og Fylkesmann i Aust- og Vest-Agder Stein A. Ytterdahl var også tilstede sammen med Hans Majestet Kongen og fikk høre hvordan ansatte hos Foss Fabrikker opplevde de krevende dagene.