Tips & anbefalinger – små rom

16. mars 2018

Astrid Maria Sætren Interiørarkitekt og Produksjons designer, kjent fra blant annet TV2-serien Tid for Hjem, gir deg fire gode tips ved innredning av små rom!

feature-img1

Tid for fornyelse

«Jeg er lidenskapelig opptatt av å lage stemningsfulle rom som forenkler og forskjønner livet. Jeg elsker å leke med farger og materialer for å skape en spennende atmosfære man kan trives i. Gjennom mitt samarbeid med Foss Bad ønsker jeg å formidle sjelfulle og funksjonelle løsninger med personlig uttrykk som dekker varierende behov i de forskjellige livsfasene.»

Tips & anbefalinger – små rom

1.  Det er viktig å tenke riktig størrelse på det som skal inn i rommet. Pass på at kroppen lett kan bevege seg rundt uten å stange borti for eksempel servanten eller toalettet. Velproporsjonerte møbler skaper fysisk og psykisk harmoni.

2. Når rommet er lite kan man unne seg mer eksklusive materialer, da utgiftene kun skal dekke noen få kvadratmeter. Bruk gjerne samme fliser på gulv, tak og vegger for en smykkeboks-effekt.

3. Hvis rommet brukes som gjestetoalett kan man leke seg mer med luftige dekorative grep, som f.eks en lekker åpen vegghylle med få utvalgte gjenstander. Det holder å få skjult ekstra doruller og håndklær i et nett servantskap, så kan gjestene benytte oppbevaring i speilskapet om de overnatter.

4.  På små bad er det gøy å være litt mer dramatisk og vågal enn i resten av hjemmet. I rom uten dusj og badekar kan man leke seg fritt med materialer. Eksperimenter gjerne med farger og bruk gjerne mønstrete tapeter for et spennende visuelt uttrykk.

NYHET! Vita – kvalitet til små bad. Se hele kolleksjonen her!