«Ha det på Badet!» – en ny inspirasjonsserie

30. mai 2018

Foss Bad lanserer "Ha det på Badet!" - en inspirasjonsserie hvor interiørarkitekt og produksjonsdesigner, Astrid Maria Sætren, gir deg tips og råd til hvordan du kan fornye baderommet ditt raskt, effektivt og veldig, veldig lekkert!

feature-img1

Unknown-2

Inspirasjon til fornyelse av badet

Følg med på hvordan Astrid Maria forvandler ulike baderom til å bli noe helt spesielt. Det er bare å glede seg, her legger vi ut alle episodene – i tillegg til artikler og bilder fra de ulike baderommene – før og etter, slik at du kan se hva som er gjort og få inspirasjon til hvordan du kan gjøre det.

«Jeg er lidenskapelig opptatt av å lage stemningsfulle rom som forenkler og forskjønner livet. Jeg elsker å leke med farger og materialer for å skape en spennende atmosfære man kan trives i. Gjennom mitt samarbeid med Foss Bad ønsker jeg å formidle sjelfulle og funksjonelle løsninger med personlig uttrykk som dekker varierende behov i de forskjellige livsfasene.»

 

Våre samarbeidspartnere

I hver episode av «Ha det på badet!» forteller vi deg hvilke produkter som er valgt til fornyelsen av baderommet og våre samarbeidspartnere kommer med tips og råd!

  • fibo
  • modena
  • tapwell
  • geberit